Een echt festival in onze wijk

Van 12.30u tot 22u valt er muzikaal heel wat te beleven dit jaar
de eerste drie namen zijn gekend
🎸🎺🎙️🥁

good music – good friends – good vibes

Niveau Chapeau – 12.30

Na de aanslagen in 2016 wilden ze niet bang weg kruipen. Ze vezen een drumstel op een pallet, zetten een hoedje op en trokken naar verschillende publieke plaatsen om mensen op te vrolijken met herkenbare deuntjes. Vaak vormde zich een grote cirkel toevallige voorbijgangers rond het trio. Niveau Chapeau was geboren.

Triple Temper – 14.00

Vierkoppig en vierstemmig akoestisch grasduinen in Amerikaanse folk-country-rock, denk aan: The Eagles, Crosby-Stills-Nash-Young, Creedence Clearwater Revival, Gordon Lightfoot, Johnny Cash, Jackson Brown e.a.

Invisible Bagage – 15.45

Ze traden al op in Edegem en timmeren stevig aan de weg. Veruit de jongste groep qua leeftijd die op de Meifeesten het podium onveilig zal maken, maar laat u zeker verrassen…

Eardops – 17.15

Eardops speelt een echt thuiswedstrijd. Kontich Kazerne kennen ze als hun broekzak en we zijn dan ook zeer blij dat ze voorstelden om mee op te treden tijdens de Meifeesten.

Baksteen – 18.45

BAKSTEEN haalt de tiener in je naar boven!
Smijt je dus op stevige Rocknummers, aanstekelijke Punkrock en verrassende Popnummers … zolang er maar loeiharde gitaren en een heerlijke energetische drum aan te pas komt.
BAKSTEEN is het speelterrein van 5 muzikanten uit Aalter, Gent en uiteraard Kontich. Internationaler kan het niet worden. Plezanter evenmin!

Frituur Paula – 20.15

Wereldberoemd in Mechelen en omstreken en na om en bij de 1500 optredens is Frituur Paula op vele plaatsen in Vlaanderen en Nederland een echt begrip geworden. Ondanks het uiterst jeugdige “opzicht” van elk van de Frituur Paula-leden, moeten we toegeven dat de groep eigenlijk al 35 jaar bezig is.

%d bloggers liken dit: