KOKAZ Feest steunen

Ook in 2023 organiseren we in Kontich Kazerne op zaterdag 20 mei weer Meifeesten. Het Wijkoverleg Kontich Kazerne heeft vanaf dit jaar de fakkel overgenomen. 

Zoals steeds zetten we in op een massaal en gezellig samenzijn. U zal wel merken dat we hier en daar andere accenten leggen. Zo nodigen we dit jaar verschillende muziekbands uit om de wijk voor een dag onder te dompelen in een ware festivalsfeer.

Maar een wijkfeest organiseren lukt niet zomaar en daarom zijn we ook dit jaar op zoek naar mensen & bedrijven die ons willen steunen. Wilt u één van hen zijn? Kies dan gewoon het pakket dat u het beste past. Wij zijn u in ieder geval zeer dankbaar voor uw steun.

U zal zien dat we de steunmogelijkheden een beetje hebben aangepast t.o.v. eerdere Meifeesten. We zetten meer in op digitale reclame en publiciteit door middel van banners & spandoeken om uw bedrijf onder de aandacht te brengen tijdens het festival. En omdat we ervan uitgaan dat u ons ook graag bezoekt, bieden we u sowieso graag iets te drinken aan.

Wat we u biedenBronsZilverGoud
Consumpties102030
Logo op site
Logo op banner
(b370xh170)
Klein gegroepeerd
12 logo’s op 1 doek
Groot gegroepeerd
6 logo’s op 1 doek
Individueel
1 logo op 1 doek
Logo op affiche & online reclame
Prijs€ 100€250€550
%d bloggers liken dit: